Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Potrivit pentru mine

Teste comparative

TesteComparative.ro este o platformă online pe care se găsesc mii de produse de larg consum testate in laboratoare independente.
Această platformă face parte dintr-o retea internaţională dedicată protecţiei consumatorilor.

Cum accesez testele?

Membri InfoCons au acces la resurse vitale pentru a face achiziții educate, printre care testele comparative, consiliere directă cu specialiștii noștri și suport activ atunci când întâmpină o problemă, oriunde în lume.

Vreau să devin membru

Acces la teste înaintea tuturor

Acces la teste înaintea tuturor

 

InfoCons Teste Comparative este o platforma ce isi propune sa aduca in atentia consumatorilor romani, atat din tara cat si din strainatate, toate caracteristicile produselor si serviciilor aflate la vanzate pe piata din Romania. Pentru ca ne dorim impartialitate din partea producatorilor, testarea produselor se face in laboratoare independente, acest lucru fiind deosebit de costisitor, indiferent ca sunt testate alimente sau bunuri de larg consum.

InfoCons, este o organizatie non-profit (ONG), astfel ca plata testarilor se va face din sumele stranse in urma platii abonamentelor, taxa perceputa fiind de altfel cea mai mica pentru un site cu acest profil la nivel de Uniune Europeana. Acest abonament permite consultarea tuturor categoriilor testate si incarcate pe site, pentru o anumita perioada de timp.

 

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram