Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Înregistrare membru

Devenind membru aveți acces nerestricționat la resursele InfoCons, precum Testele Comparative, Suport și asistență când întâmpiați probleme (oriunde în lume) și o bază de date uriașă și în continuă creștere cu legislație explicată și produse la microscop.

Detaliile organizației pe care o reprezinți
Alege abonamentul potrivit pentru tine

Deoarece informarea și educarea consumatorilor din România este o prioritate pentru noi, ne-am gândit să simplificăm accesul tău la materialele noastre abordând un nou sistem de beneficii pentru membri.

Astfel, din 15 Martie 2017, toți membrii InfoCons au acces la studii de caz și articole speciale, la toate testele comparative, la Dicționarul Consumatorului (ingrediente și noțiuni), se bucură de asistență în probleme de protecția consumatorilor prin e-mail și telefon și au acces gratuit la cele 3 module de curs în domeniul protecției consumatorilor, serviciilor financiare bancare, respectiv serviciilor financiare nebancare.

Am eliminat sistemul complicat de taxare și l-am înlocuit cu un sistem mai prietenos, prin care oricine dorește să devină membru plătește doar 40 RON/an.

Elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități sunt scutiți de această taxă, fiind necesar doar să se înregistreze și să ne trimită dovada apartenenței la unul dintre aceste grupuri.

Începând cu 20 Martie 2017 toate conturile active vor fi actualizate la tipul de cont Standard, rămânând cu aceeași valabilitate.

Atenție ! Calitatea de membru InfoCons se adresează exclusiv persoanelor fizice !

<
TAXA DE MEMBRU INFOCONS
40 RON/an
9 EUR/an fără TVA
0 RON/an
Alege metoda de plată preferată

Completează în cazul în care ai ales plata prin transfer bancar

Datele tale
Detaliile organizației pe care o reprezinți
cu termenii si condițiile aplicabile acestui serviciu. Ma declar de acord cu preluarea si prelucrarea de informatii cu caracter personal (Politica de Prelucrare Date Personale) de catre ASOCIAȚIA INFOCONS.
Înregistrare Loading...
Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram