Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor

Despre curs

InfoCons a initiat Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor, singurul curs avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori.

Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor este adresat angajatilor agentilor economici, in vederea crearii unui climat corect, legal si responsabil fata de cetatean, in calitatea lui de consumator, privind diminuarea problematicilor de incalcare a legislatiei nationale si europene in domeniu.

Angajatii care vor promova Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor derulat la distanta, vor deveni Experti in Protectia Consumatorului agreati de InfoCons si se vor regasi in Tabelul de Experti mentionati pe site-ul www.infocons.ro.

Modulul de curs este dezvoltat de o echipa de experti ce au la baza pregatirea, in domeniul protectiei consumatorilor, in cadrul trainingurilor organizate de BEUC – The European Consumers’ Organisation si se incadreaza in Politica Europeana privind protectia consumatorilor, pe modelul desfasurat si in alte tari.

InfoCons – InfoCons – unica organizatie din Romania este membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International, membra a E.A.E.A. (European Association for the Education of Adults – Asociatia Europeana pentru Educarea Adultilor).

Cât costă

Taxele aferente inscrierii la Cursul Vocational de Protectia Consumatorilor pentru angajatii agentilor economici sunt:

  • 250 lei/cursant – pana in 5 angajati inscrisi din aceeasi entitate juridica;
  • 200 lei/cursant – pentru inscrierea  unui numar de 6- 25 angajati din aceeasi entitate juridica;
  • 150 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 26 – 40 angajati din aceeasi entitate juridica;
  • 100 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 41 – 65 angajati din aceeasi entitate juridica;
  • 80 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 66 – 100 angajati din aceeasi entitate juridica;
  • 65 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de 101 – 250 angajati din aceeasi entitate juridica;
  • 50 lei/cursant – pentru inscrierea unui numar de peste 250 de angajati.

Cum mă înscriu

Pentru a vă înscrie la acest curs aveți două variante:

  1. Deveniți membru Premium InfoCons, caz în care pe lângă faptul că beneficiați gratuit de curs, aveți acces și la foarte multe resurse și suport dedicate consumatorilor români. Dacă deja sunteți membru InfoCons, puteți accesa direct cursul din Contul de Membru.
  2. Vă înscrieți direct la curs, caz în care achitați contravaloarea cursului.

Testarea finală

Fiecare cursant va fi evaluat la final, iar cei care promovează vor primi un Certificat de Atestare de Absolvire a Cursului, certificat care va fi înregistrat în Registrul Național de Eliberare a Certificatelor în domeniul Protecției Consumatorului –  avizat de Federația Asociațiilor de Consumatori.

Certificatele sunt securizate cu holograma de securitate și securizare ProQ din cadrul Programului Național Anticontrafacere.

Formular de inscriere online

Materiale curs vocational

 

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram