Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Anunțuri achiziții

Proiectul ”o9atitudine pentru cultură! 100 România!”

Invitație achiziție de servicii promovare proiect ”o9atitudine pentru cultură! 100 România!”

Invitatie de participare in vederea depunerii de oferta/oferte pentru serviciile din cadrul campaniei de promovare proiect „o9atitudine pentru cultura! 100 Romania!”

Invitație achiziție de servicii tipărire materiale necesare în cadrul proiectului „o9atitudine pentru cultura! 100 Romania!”

INVITAȚIE În vederea depunerii unei oferte pentru achiziția de servicii tipărire materiale necesare în  cadrul proiectului „o9atitudine pentru cultura! 100 Roma

Invitație achiziție de servicii de mentenanță site Proiect „o9atitudine pentru cultura! 100 Romania!”

Invitație în vederea depunerii unei oferte pentru achiziția de servicii de mentenanță site „o9atitudine pentru cultura! 100 Romania!”

Invitație achiziție de servicii realizare Regulament Organizare și Funcționare „Concursul de fotografie “100 de ani de la Războiul de Reîntregire a României din anul 1917 și Unirea Românilor”

Invitație în vederea depunerii unei oferte pentru achiziția de servicii realizare Regulament Organizare și Funcționare „Concursul de fotografie “100 de ani de la Războiul de Reî

Invitație achiziție de servicii privind organizarea lansării proiectului „o9atitudine pentru cultura! 100 Romania!”

INVITAȚIE în vederea depunerii unei oferte pentru achiziția de servicii privind organizarea lansării proiectului „o9atitudine pentru cultura! 100 Romania!”

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram