Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Informatii utile - achizitie produse tip pate

Fii un consumator informat!

 

Verificati inainte de achizitionarea produselor tip pate :

  - termenul de valabilitate;

- ingredientele de pe etichetele produselor sunt mentionate in ordine descrescatoare, dupa proportia fiecarui ingredient;

- aditivii alimentari (E-urile) mentionati pe eticheta produsului;

 

InfoCons a realizat studiul pe produse tip pate vegetal cat si o serie de teste comparative. 

Infocons este alaturi de consumatori prin alegerea produselor si serviciillor in cunostinta de cauza accesand aplicatia ce se descarca gratuit:

 

banner-appstorebanner-google-play

 

Printr-o simpla scanare a codului de bare a produsului dorit puteti obtine informatii care va pot ajuta la alegerea produsului, aplicatie in care regasiti informatii a peste 23.000 de produse incepand de la produse alimentare, cosmetice pana la produse electronice si electrocasnice.

 

“Ajuta-ne sa te ajutam! Impreuna putem cu adevarat sa avem acces la produse de calitate si drepturile noastre sa fie respectate in calitate de consumatori europeni cu o9atitudine!”

 

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Nu uita! Cere bonul fiscal! Ia atitudine! Daca vrei sa faci o sesizare suna la 0219551 - Telefonul consumatorului

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram