Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Mihai Mihăescu - Colegiu Național Alexandru Odobescu - Pitești

Educația consumatorilor  trebuie să înceapă din școală,acolo unde se construiesc  primele competențe civice și economice.Rolul profesorului  este determinant în găsirea căii de schimbare a  mentalității unei societăți bazate pe prețuri libere  și pe cerere și ofertă.Demersurile sociale în vederea  unui popor educat în privința consumului sunt numitorul  comun al beneficiarilor direcți și indirecți ai unei  comunități economice.

 Prof.Mihai Mihăescu

 Colegiul Național ALEXANDRU ODOBESCU,Pitești

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram