Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor

In cadrul parteneriatului strategic incheiat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, InfoCons ofera cu titlu gratuit tuturor cadrelor didactice Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor initiat de Asociatia InfoCons, singurul curs avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori din Romania.

Mentionam ca acest curs se va desfasura on-line.

Inscriere

Înscrierea se face online, pentru aceasta accesați Formularul de înscriere online.

Desfasurare

Ca urmare a completarii si transmiterii formularului de inscriere va fi remis suportul de curs si fisa de evaluare pe adresa de email specificata in momentul inscrierii.

Absolvire

Cursul se va finaliza printr-un examen tip grilă susținut online. Punctajul necesar pentru promovarea Cursului Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor este de 60 de puncte. Fisa de evaluare contine 50 de intrebari tip grila. Toate grilele contin intrebari tip complement simplu – o singura varianta de raspuns. In cazul in care toate raspunsurile furnizate sunt corecte, punctajul maxim este de 100 de puncte (50 intrebari x 2puncte = 100 puncte).

In urma acestui examen, absolventii vor primi prin e-mail un Certificat de Absolvire care atesta competentele dobandite ca urmare a absolvirii cursului, certificat care va fi înregistrat în Registrul Național de Eliberare a Certificatelor în domeniul Protecției Consumatorului – avizat de Federația Asociațiilor de Consumatori.

Totodata, mentionam faptul ca Asociatia InfoCons va insera in Tabelul Lista experti disponibil pe site-ul www.infocons.ro , la sectiunea Activitate > Lista experti in domeniul protectiei consumatorilor, datele de identificare ale absolventilor: numele, prenumele si ocupatia actuala.

Asociatia InfoCons este membra a EAEA (European Association for the Education of Adults).

Materiale Curs Vocational in domeniul Protectiei Consumatorilor

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

 

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram