Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Alerta la 1 an de la declansarea pandemiei in Romania! Atentie la sanatate si calitatea vietii!

Luna Martie este luna dedicata Protectiei Cconsumatorilor, astazi 15 Martie fiind Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor, iar InfoCons trage un semnal de alarma cu aceasta ocazie cu privire la calitatea vietii si a starii de sanatate a populatiei din Romania, speranta de viata din Romania fiind una din cele mai scazute la nivelul Uniunii Europene.

 

InfoCons a realizat studii și teste comparative pe diferite produse și servicii, pentru  a veni in sprijinul consumatorilor iar alegerile acestora să fie făcute în cunoștință de cauză :

 

  • Alerta! 166 tipuri de masti neconforme si numarul acestora este in crestere! Siguranta cetateanului in pericol!

https://www.infocons.ro/ro/i-alerta-166-tipuri-de-masti-neconforme-si-numarul-acestora-este-in-crestere-siguranta-cetateanului-in-pericol-MjM4MzMtMQ.html

  • Romania aloca doar 1.4% din cheltuielile de sanatate (40 ron per locuitor) pentru cheltuielile de ingrijire preventiva!

https://www.infocons.ro/ro/i-romania-aloca-doar-14-din-cheltuielile-de-sanatate-40-ron-per-locuitor-pentru-cheltuielile-de-ingrijire-preventiva-MjM3MzMtMQ.html

 

 


Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Sorin Mierlea, Președinte InfoCons

 

"15 Martie, sărbătorim Protecția Consumatorilor la nivel mondial, dar cred că ar trebui să sărbatorim zilnic, printr-o protecție sporită a noastră, a fiecaruia, și să luam atitudine de câte ori vedem că drepturile noastre nu sunt respectate.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

InfoCons - Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romaniamembra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, trage un semnal de alarma la 1 an de la declansarea pandemiei in Romania.

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram