Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Definiție pentru Diacetat de potasiu

Tip: Ingredient

Definiție

Aditivi alimentari din categoria conservanţilor naturali, obţinuţi din acidul acetic (oţet), prin fermentaţie bacteriană. Este produsa prin fermentatie bacteriana si de aceea este prezenta in toate produsele fermentate. Este produsa prin fermentarea zaharului, a melasei sau a alcoolului de catre bacterii sau prin sinteza chimica din aldehida acetica.

Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnica admisa nu este limitata.Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnica admisa nu este limitata.Doza de încorporare în alimente: NespecificatDescriere doza de încorporare în alimente: Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete.Efecte secundare: NUDescriere efecte secundare:  Nu produc efecte secundare decât în rare cazuri de intoleranţă la oţet.Contraindicatii: NespecificatDescriere contraindicatii:  Utilizabil pentru copii: NUDescriere utilizare copii: D- sau DL- lactaţii (stereoizomeri) nu sunt permiși în alimentele destinate sugarilor și copiilor mici, deoarece aceştia nu şi-au dezvoltat încă enzimele corespunzătoare în ficat care să metabolizeze aceste forme de lactaţi.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram